Na tvom online nalogu kladionice partnera (Mozzart bet,Meridianbet,efbet,admiral bet )biraš opciju UPLATE zatim klikom na A Vaucer pojaviće se tvoj a vaucer kod u vidu brojeva , na listi nasih lokacija pronadji tebi najbliže uplatno mesto .Prodavcu reci da hoćeš da uplatis a vaucer i reci mu tvoj a vaucer kod i željeni iznos .U tom trenutku od prodavca dobijaš potvrdu o uplati u vidu slipa a keš je već na tvom online nalogu 

Kod uplate za Mozzart Bet  A Vaucer kod se nalazi na vašem Mozzart online nalogu u delu UPLATE ,dovoljno je da taj kod dostavite prodavcu, najblize uplatno mesto pronadjite pregledom nasih lokacija.
 – Uplatite željeni iznos.
 – Proverite da li je transakcija uspešno izvršena.

Uplati depozit uz 0% provizije, bez racuna u banci, brzo, lako i anonimno na uplatnim mestima sirom Srbije. 

Kako izvrsiti uplatu depozita putem A Vaucera?
1. Uloguj se na svoj MaxBet nalog.
2. Na profilu klikni na opciju “Uplata”
3. Izaberi “Uplata putem A Vaucera” nakon cega ces dobiti kod.
4. Pronadji A Vaucer uplatno mesto.
5. Kod koji si prethodno dobio/la na svom nalogu pokazi zaposlenoj osobi na uplatnom mestu i izaberi iznos koji zelis da uplatis.
6. Nakon uplate, dobices stampanu potvrdu sa POS terminala na uplatnom mestu.
7. Nakon uspesne uplate, novac se nalazi na tvom MaxBet online nalogu.

Kod uplate za Admiral Bet  A Vaučer kod se nalazi na vašem Admiral bet online nalogu u delu UPLATE ,dovoljno je da taj a vaučer kod dostavite prodavcu .
 – Uplatite željeni iznos.
 – Proverite da li je transakcija uspešno izvršena.
Kod uplate za Efbet  A Vaučer kod se nalazi na vašem Efbet online nalogu u delu UPLATE ,dovoljno je da taj a vaučer kod dostavite prodavcu .
 – Uplatite željeni iznos.
 – Proverite da li je transakcija uspešno izvršena.

 – Zaposlenom na lokaciji kažete broj  A Vaučera koji se nalazi na vašem Meridianbet online nalogu u delu UPLATE i  sastoji iz dva dela – šifre 02 i vašeg Meridian ID broja (npr. 021345678). Zaposlenom govorite ceo broj.
 – Uplatite željeni iznos.
 – Proverite da li je transakcija uspešno izvršena.

Po jednoj transakciji može da se uplati od 100 rsd do 150.000 rsd na svim objektima prikazanim na mapi sem Pošte. Na objektima pošte za sad se može uplatiti samo Mozzart Bet i to od minimalno 1.600 rsd do 150.000 rsd po jednoj transakciji. 

Zaposlenom radniku u pošti kažete da hoćete da uplatite a vaučer, recite mu vaš a vaučer kod koji se nalazi na aplikaciji mozzart bet-a u delu UPLATE  i iznos koji želite i keš će biti na vašem online nalogu.Prisutni smo samo na poštama koje su označene na mapi našeg sajta ovde.

Da , veliki broj radnji radi 00-24h možete ih pronaći na mapi sajta www.avaucer.rs